Horký hit interiérů. S odnímatelnými tapetami budete pořád bydlet v novém

 Interier 
27. května 2020 09:28 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Odnímatelné tapety jsou velkým designovým hitem Pinterest
Odnímatelná tapeta je dar, který nikdy nepřestane dávat. Je totiž cenově dostupná a její instalace je jednoduchá. Má lepidlo s nízkou lepivostí, takže ji snadno sundáte a vyměníte za jiný design.

Lepidlo odnímatelné tapety okamžitě zasychá, takže instalace je velmi jednoduchá a snadno si tapetu nalepíte sami. To ale rozhodně není jediná výhoda tohoto horkého trendu designového bydlení.

Díky odnímatelné tapetě budete pořád bydlet v novém

Jistě znáte tu radost, když si domov vybavíte novým nábytkem. Ta radost je snad nekonečná. Tedy vlastně není, protože časem vám vše zevšední. Jenomže proměnit starý design vašeho obydlí za nový je finančně náročné. Ovšem ne s vyjímatelnou tapetou. Díky ní můžete prakticky bydlet v novém, kdykoliv se vám zachce.

Odnímatelná tapeta totiž nepoškodí  povrch, na kterém je nalepena. Takže můžete designovat svůj obývací pokoj či ložnici, vaše děti budou mít nový pokojíček kdykoliv povyrostou, tapetou nakonec můžete vylepšit i některý nábytek.

Instalace tapet je jednoduchá

Vyberte si svůj design, očistěte povrch, na který budete tapetu lepit, a instalujte ji na požadované místo. Tapety se většinou dodávají v panelech, takže si samozřejmě vše dobře vyměřte.

Pokud byste tapetou chtěli polepit nějaký nábytek, není to žádný problém. Jen se vyhněte matným povrchům, na které by lepidlo odnímatelné tapety nemuselo stačit.

Pro uhlazený a nezvrásněný povrch tapetu vyhlaďte buď rukou, nebo třeba pravítkem. Pokud se vám i tak někde objeví vzduchová bublina, stačí ji propíchnout jehlou nebo špendlíkem.

Odnímatelná tapeta se dá po odstranění dokonce i znovu použít, pokud samozřejmě nemá žádné vnější poškození. Takže ji ani nemusíte vyhazovat, třeba se časem bude hodit někam jinam. Dále čtěte: Pokud máte rádi jednoduché a elegantní prostory, zkuste bydlení ve středomořském stylu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod