Remoska svou práci spolehlivě zvládne prakticky kdekoli, doma, na chatě, na ubytovně, na kolejích, během dovolené v kempech a karavanech… třeba i na Mount Everestu / ournewlifeinthecountry.com
Již naše babičky ji přímo zbožňovaly a právě nyní prožívá velkolepý comeback. Elektrická remoska bývala před několika desítkami let českou specialitou, velmi žádanou i na západ od našich hranic. Na několik let zájem o ni sice opadl, nyní se však vrací, překvapivě právě díky obrovskému zájmu v zahraničí.
Pracuje i bez dozoru
Elektrická pečící mísa Remoska je na našem trhu dobře známá a velmi oblíbená. Začala se vyrábět někdy kolem roku 1957 a brzy si našla velkou oblibu v českých domácnostech pro svoji univerzálnost přípravy všech druhů jídel, dlouhou životnost a nenáročnou obsluhu a údržbu. Během jejího použití není nutná průběžná regulace, takže se během vaření můžeme věnovat jiné oblíbené činnosti nebo dětem.
Poslouží kdykoli a kdekoli
Zatímco většina mikrovlnek buchty ani kuře neupeče, Remoska to svede a navíc je čtyřikrát levnější. Funguje v podstatě jako elektrická či plynová trouba a upéct se v ní dá prakticky všechno. Díky moderním technologiím je však mnohem úspornější. Svou práci spolehlivě zvládne prakticky kdekoli, doma, na chatě, na ubytovně, na kolejích, během dovolené v kempech a karavanech… třeba i na Mount Everestu. Je to zkrátka nejmenší, plně funkční mobilní trouba.
Uvaří cokoli
Remoska umožňuje pohodlnou přípravu drůbeže, ryb a všech druhů masa či zeleniny. Dokáže upéct pizzu i koláče, zvládne přípravu dortů a moučníků. Navíc rozmrazuje, smaží, zapéká a díky zdravotně nezávadnému nepřilnavému povrhu v ní můžeme pokrmy připravovat u bez tuku.
Vybere si každý
Současné remosky jsou kulaté nebo čtverhranné. Do spodní části se vkládá nerezová, smaltovaná nebo teflonová pečící nádoba, která se přikryje víkem, v němž je uložena topná spirála nebo plotýnka, u mnoha provedení také pachový filtr. Nové typy remosek mají nastavitelnou dobu pečení i regulaci teploty.