Nevíte, jakou barvou si vymalovat svůj pokoj? Znamení zvěrokruhu vám poradí

 Interier 
01. května 2019 10:04 / Eva Vogelová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Víme, jakou barvou byste si měli vymalovat pokoj  Depositphotos
Plánujete si vymalovat pokoj, ale stále přemýšlíte nad tím, jakou barvu si zvolíte? Měli byste ji vybrat zodpovědně, protože barevné odstíny mohou působit na lidskou psychiku různě. Dokáží ovlivnit náladu. Vaše znamení zvěrokruhu vám napoví, jaká barva k vám nejlépe sedí.

Obecně tmavší odstíny barev vyvolávají v člověku negativní pocity a ty světlejší opak. Každý člověk je však odlišný a vnímá barvy různě. Horoskop vám napoví, která je pro vás ta pravá.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou velmi temperamentní znamení. Mají rádi akčnost a jednají přímo, nic nezastírají. Potřebují dostatek prostoru a světla, proto není divu, že inklinují spíše ke světlým barvám. Bude jim dobře v místnosti, která bude vymalovaná růžově, žlutě nebo oranžově.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou praktičtí. Nežijí s hlavou v oblacích a mají rádi komfort. Daří se jim dobře v prostředí, kde dominují přírodní barvy. Hnědý, jantarový a medový odstín je pro ně ideální volbou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají rádi pohyb, sami se sotva přes den zastaví. Vyhovují jim energické barvy, které podpoří jejich dobrou náladu. Nejlépe se cítí v místnosti, kde je světle či středně zelená barva.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci milují svoji rodinu, ze všeho nejraději se starají o domácí pohodu. Dávají přednost přírodě. Cítí se dobře v prostředí, kde dominuje tyrkysová a světle modrá barva.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou přirozenými vůdci. Přitahují pozornost ostatních, jsou vždy v čele každé skupiny. Milují luxusní nábytek. Fialová a zlatá barva jsou pro ně nejvhodnější.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou inteligentní znamení. Potřebují se ve všech svých věcech vyznat, jsou tak trochu puntičkářky. Cítí se dobře v prostředí, kde dominuje béžová či krémová barva.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy vyhledávají společnost a jsou citlivé, někdy až přecitlivělé. Když se podíváte k nim domů, najdete vše perfektně sladěné. Mají radost z odstínů zelené a modré.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou vášniví, ale zároveň si dávají pozor na své soukromí. Budou se cítit dobře v prostředí, kde na stěnách bude namalovaná červená barva. Musí však ladit s nábytkem a neměla by to být velmi výrazná, protože ta působí agresivně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci mají dobrodružnou povahu, neradi stojí na místě. Neustále musejí pracovat na něčem novém. Jde sice o aktivní znamení, ale hodí se k nim chladné tóny modré a zelené barvy, protože se potřebují zklidnit a naučit se relaxovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohové nemají rádi změny, jde spíše o konzervativní znamení. Výrazné barvy by jim nedělaly dobře. Ideální je pro ně hnědá či šedá. Nepohrdnou ani bílou barvou.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři dávají přednost praktičnosti a funkčnosti. Nepohrdají moderně zařízeným bytem. Mají rádi spíše tlumené odstíny. Světlá a příliš nevýrazná žlutá je pro ně ideální.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si potrpí na krásu svého vzhledu i interiéru. Často hledají harmonii. S tím jim pomůže modrá a bílá barva. O tom, co o vaší povaze prozradí zařízení vašeho bytu, jsme psali zde.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod