Zahradu i terasu lze vybavit speciálními reproduktory

 Technika 
08. července 2021 18:21 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zahradní reproduktory nabízejí kvalitní zvuk Depositphotos
Někdo nejraději relaxuje v tichu, dalšímu ale pomáhá třeba poslech kvalitní hudby nebo sledování filmů. A klidně si obojí můžete teď v létě vychutnat i venku na zahradě nebo na terase.

Terasa, zahrada či okolí bazénu se během jara a léta stávají místem, kde mnoho lidí tráví značnou část volného času. Proč je tedy nezařídit tak, abyste si tyto chvíle zde opravdu užili? Pro ty, kteří si chtějí chvíle relaxace zpříjemnit poslechem hudby nebo venku sledovat třeba filmy, stojí za zvážení pořízení reproduktorů, které jsou určené speciálně do venkovního prostředí.

Odolají větru i dešti

Hudbu si samozřejmě můžete venku pustit třeba i z notebooku, ale o kvalitním poslechu nemůže být řeč. Exteriérové reproduktory nabídnou něco zcela jiného. Jsou vyrobené tak, aby odolaly celoročně i nepříznivému počasí. Kromě toho, že mají vynikající zvuk, zároveň nehyzdí interiér ani exteriér nevzhlednými kabely nebo neforemnými bednami.

Na trámy, stůl i do záhonů

Reproduktory jsou navrženy tak, aby je bylo možné nainstalovat prakticky kdekoliv. Vhodné jsou pro montáž na venkovní zdi, pod krovy, na sloupy, různé architektonické prvky, nebo dokonce pro volné umístění na venkovním nábytku.

Další typy reproduktorů se zase dokonale skryjí v záhonech, případně ve schránkách, které vypadají jako zahradní svítidla. Pro opravdu plný zvuk je možné doplnit je o subwoofery, které se doslova ztratí v krajině. Dokonalé pokrytí venkovního prostoru pomůže zajistit zesilovač speciálně navržený pro ozvučení otevřených prostor.

Nenápadné projekční plochy

Ani milovníci filmů se nemusejí bát, že bude projekční plocha na jejich zahradě nějak výrazně razit. Díky jednoduchým a nenápadným úchytům umístíte plochu prakticky kamkoliv potřebujete – na zeď, okno, terasu, na stromy nebo třeba na karavan. Plátno se rychle rozvine a během chvíle sledujete svůj oblíbený film, pořad nebo fotografie. Výhodou je, že si můžete zařízení dát jak domů, tak i na zahradu nebo si ho vzít s sebou na dovolenou. O tom, jak si na zahradě vytvořit letní kino, jsme psali zde.

Zdroj info: www.audiopro.cz, www.nytimes.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008