Elektrický krb je levný, stylový a nenáročný

 Interier 
20. října 2020 15:53 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Elektrické krby jsou k nerozeznání od těch klasických Depositphotos
Zdá se, že už nepotřebujete klasický krb na dřevo, abyste si zútulnili domácnost a vytvořili tu správnou zimní atmosféru. Elektrické krby jsou totiž stále dokonalejší.

Krb je romantika, a především ta správná zimní atmosféra. Ale jak to udělat, když bydlíte v bytě? V dnešní době to není nic těžkého. Moderní, a především velmi stylové elektrické krby nahradí ty klasické se vším všudy.

Elektrický krb je levný, stylový a nenáročný

Pokud jste už přemýšleli nad tím, že svůj domov vylepšíte krbem, určitě jste dávno zjistili, že se jedná o poměrně složitou a nákladnou záležitost. Proto naštěstí existují i ​​jiné možnosti, a kromě plynového krbu je právě ten elektrický tou správnou alternativou.

I mezi elektrickými krby samozřejmě existují podstatné rozdíly, ale všechny mají jednu velkou výhodu. Na rozdíl od tradičních krbů na dřevo nebo plyn nevyžadují elektrické modely odvětrávání. Navíc si můžete dopřát jen ten klasický romantický model, kdy zapnete elektrický krb, spustíte imitaci plamene, a přitom necháte krbové topení vypnuté. A co víc, mnoho elektrických krbů funguje i na dálkové ovládání, takže můžete zůstat hezky zachumlaní v dece na gauči a krb ovládat odtud.

Jaký krb je pro vás ten nejlepší?

Třeba moderní krbová jednotka. Ta připomíná tradiční krby, tedy ty s klasickou krbovou římsou. Vybrat si můžete i z mnoha druhů povrchové úpravy, od kamenných, mramorových až po čistě bílé povrchy. Tento klasický vzhled je skutečně téměř k nerozeznání od klasického krbu na dřevo a je velmi dekorativní.

Něco podobného splňuje i rustikální krbová jednotka, která rovněž působí velmi esteticky. Ale pokud hledáte něco menšího, abyste se vešli do menších prostor, pak vyzkoušejte elektrický krb v designu krbových kamen. Nestojí moc a je rovněž velice stylový.

Elektrické krby existují dokonce i v podobě stylového nábytku. Krb tak můžete pořídit například jako televizní stolek, ve kterém je nainstalován samotný krb, stolek má ale úložné prostory, a ještě na něj postavíte televizi a další elektroniku. A to samé si můžete pořídit i třeba jako obývákovou komodu. Zabijete tak doslova dvě mouchy jednou ranou. Získáte stylový krb i stylový úložný prostor.

V neposlední řadě je potřeba zmínit závěsné elektrické krby, které se hodí všude tam, kde je potřeba šetřit místem. Pokud si nevyberete krb ve stylu krbových kamen, můžete si pořídit krb na stěnu. Ale pozor. Nástěnné elektrické krby mají moderní design, takže se hodí především do moderně zařízených městských bytů. Dále čtěte: Propojte si obývák s kuchyní a vytvořte tak moderní prostor. Poradíme, jak na to.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod