Dokonale čisté prádlo vám zajistí jedna věc. Obyčejný vlhčený ubrousek

 Tipy a inspirace 
08. března 2020 08:49 / Šárka Sokolská
  13
📷
4 fotografie v galerii
Vlhčené ubrousky vám pomohou zachytit celou řadu nečistot na prádle Depositphotos
Ještě nepřidáváte vlhčené ubrousky do pračky? Děláte velkou chybu. Přicházíte tím doslova o opravdu velkého pomocníka v boji se špínou.

Vlhčené ubrousky jsou neocenitelným pomocníkem v domácnosti. S jejich pomocí můžete uklidit prakticky celý dům či byt. Ošem, nejedná se o jedinou možnost jejich využití. Svou službu vám prokáží i při praní. Napadlo by vás to někdy?  

Dokonale čisté

Netušíte, v čem by vám mohly ubrousky při praní pomoci? To zjistíte ve chvíli, kdy je budete vyndávat z pračky. Na ubrousku bude celá řada nečistot, jako jsou žmolky i kousky nití, vlasy a další drobnosti, které by jinak běžně zůstaly na vašem oblečení. Díky tomu budete mít prádlo skutečně dokonale čisté. 

Stačí dva až tři

Pokud se rozhodnete to také vyzkoušet, je dobré vědět, že počet ubrousků se odvíjí od množství prádla. Zatímco na malou várku vám postačí jeden, v případě plné pračky použijte dva až tři. 

Látkové ubrousky

Samozřejmě, že v tomto případě je potřeba vybrat skutečně kvalitní ubrousky, které svou strukturou připomínají látku. A jsou také velmi pevné. V žádném případě nekupujte vlhčené papírové kapesníky, které by vám v pračce mohly nadělat pěknou paseku. 

Další tipy

Při praní prádla můžete využít také celou řadu dalších vychytávek a zlepšováků, díky nimž budete mít krásně čisté, zářivé a provoněné prádlo, aniž byste kvůli tomu museli vytahovat peněženku. Použít můžete například acylpyrin, pepř a další triky, o nichž jsme psali zde

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve