Jaké jsou aktuální trendy v umyvadlech?

 Komerční sdělení 
26. července 2021 08:40 / Lucie Wirthová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Trendy v umyvadlech Sanitino
Přemýšlíte, co by se u vás v koupelně dalo změnit k lepšímu? Nebo dokonce rekonstruujete celou koupelnu? Umyvadla jsou tím nejzákladnějším prvkem a návrháři si opět vyhráli s jejich úžasným vzhledem. Dá se říct, že jsou hotovými uměleckými díly. Pojďte se podívat, jaká jsou tento rok trendy!

Umyvadla na desku

Sledujete-li koupelnové trendy, pak vám jistě neunikla umyvadla na desku neboli umyvadlové mísy. Z klasického umyvadla se najednou stává designový kousek, díky kterému bude vaše koupelna vypadat jako z trendy časopisu. Ať už máte koupelnu v jakémkoliv stylu, s každým se trefíte do černého.

Jednoduché i geometrické linie

Rok 2021 je ve znamení minimalismu. Pro svoji funkčnost jsou velmi oblíbená umyvadla kulatá. To ale neznamená, že estetika byla ponechána stranou, ba naopak. Díky své elegantní jednoduchosti vyniknou v jakékoli koupelně. Tato umyvadla jsou velmi oblíbená a zdá se, že trendy zůstanou ještě dlouho. Stejně stylový je také hranatý tvar. Výrazné geometrické linie dodávají výrobku jistou nadčasovost a originalitu.

Vždy bílá

Pokud existuje něco, co nikdy nevyjde z módy, jsou to bílá umyvadla. Do koupelny přinášejí čistotu, jas a luxus. Jestliže přece jenom toužíte po troše kontrastu, spojte umyvadlo s černou nebo zlatou baterií. Černé a zlaté baterie se pro tento rok také dostávají do trendů. Sněhově bílá umyvadla navíc skvěle vynikají s deskou, na které jsou posazena. Pokud použijete desku dřevěnou, bude to dokonalá kombinace.

Kamenná či dřevěná umyvadla

Právě přírodní materiály dovedou navodit příjemnou atmosféru, kde si opravdu odpočinete. Dřevěná umyvadla jsou vhodná nejen do koupelen skandinávského typu, svým vzhledem zaujmou v každé koupelně. Údržby se bát nemusíte, jejich povrch je speciálně upraven pro odolnost vůči vodě i škůdcům. Další alternativou jsou kamenná umyvadla. Vyrábějí se z mramoru, onyxu, travertinu a dalších, v podstatě neexistují žádné meze. Můžete si vybrat z mnoha barev, struktur i tvarů od čtverce po asymetrické kousky vyrobené z jednoho kusu kamene. 

 

Bílá umyvadla navíc skvěle vynikají s deskou, na které jsou posazena / archiv klienta 

 

Skleněná umyvadla

Naprosto ojedinělým a designovým produktem je umyvadlo ze skla. Ve vaší koupelně zaujme, oživí ji a bude působit éterickým dojmem. Nejčastěji se vyrábí v kulatém tvaru, a kromě čirého skla i v několika barevných provedení. Nejčastěji pak v kovových, stříbrných, mosazných a zlatých odstínech. 

Dvojitá umyvadla

Pořiďte si do vaší koupelny dvojumyvadlo a skoncujte s ranním předháněním a přetlačováním se v koupelně. Dvojumyvadlo se hodí do každé prostornější koupelny. Ať už jste v domácnosti dva nebo je vás víc, umyvadlo navíc určitě oceníte. Získáte více prostoru také pro odkládání kosmetiky a mycích potřeb. Dvojumyvadla jsou vyráběna z kvalitních a zároveň estetických materiálů jako je keramika a litý mramor. Povrchová úprava je antibakteriální a snadná na údržbu.

Ať už se rozhodnete pro umyvadlo na desku nebo rozměrné dvojumyvadlo, vždy ho sjednoťte se zbytkem koupelnového vybavení.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47