Možná nejsou zvířecí vzory vaše parketa. Nicméně v oblasti dekoru se klube nový trend

 Interier 
26. září 2021 11:49 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zebří potisky se objevují stále více jak na bytových doplňcích, tak přímo na nábytku Depositphotos
Dekory se vzorem zebry jsou stále oblíbenější. Budete překvapeni, jak oživí váš domov. Zebří vzorování se objevuje doslova na všem od křesel přes polštářky až po povlečení.

Ať už se případně rozhodnete pro zebrami potištěné peřiny, polštáře a přehozy, nebo si vyberete třeba nějaké zebrované hrnečky do kuchyně, zebří potisk je prostě nyní velká zábava.

Jak můžete zebří potisky začlenit do vašeho dekoru

Designéři tvrdí, že pokud chcete opravdu zaujmout, pořiďte si koberec se zebřím potiskem. Samozřejmě, že nejde o koberec přes celou místnost, ale koberec, který bude zaujímat významou část vašeho obývacího pokoje, tedy ideálně v oblasti sezení a konferenčního stolku.

Zvířecí potisky obecně se přirozeně hodí do barevných interiérů. I v malých dávkách tyto vzory přitahují pozornost. Takže pokud svoji obývákovou sedačku ozdobíte polštářky se zebřím vzorem, nebo si rovnou pořídíte křesílka se zebřím čalouněním, rozhodně váš prostor získá notnou dávku osobitosti.

Při dekorování nezapomínejte na to, že zvířecí potisky obecně, a platí to samozřejmě i pro zebru, se hodí prakticky k jakémukoliv stylu, který doma máte. Pokud je design vašeho bytu či domu spíše monochromatický, zebří dekor jej jenom v dobrém slova smyslu pozvedne. Takže se zebřích dekorů vůbec nemusíte bát.

Jak na zebří dekor v ložnici

Pokud si zrovna nechcete ozdobit jednu stěnu ložnice tapetou se zebřím vzorem, pak místo, kam se takový dekor hodí v ložnici nejvíce, je samotná postel. Ideální je tedy například přehoz se zebřím potiskem nebo čelo postele se zebřím vzorem.

Další možností jsou samozřejmě zebří polštářky, se kterými se ostatně snadněji rozloučíte, pokud byste se ve společnosti zebřích vzorů přeci jen necítili dobře.

Rovněž si do ložnice můžete pořídit menší zebří koberec nebo třeba křesílko se zebřím čalouněním. Mějte ale na paměti, že jakmile si do ložnice dáte takový koberec, pak už raději žádné další dekory v ložnici nepoužívejte. Jde přeci jen o menší prostor a mohlo by to nakonec působit poněkud přeplácaně. Dále čtěte: Přírodní dřevo v koupelně není bláznivý nápad. Dnes je to proveditelné a stále více trendy.

Zdroj: Stylist.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?