Vylepšete svůj interiér a vystavte své vzpomínky originálně

 Interier 
31. května 2021 13:50 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ozvláštněte své pokoje nějakým zajímavým designovým kouskem či obrazem OnGlazz
Celý uplynulý rok upozornil mimo jiné na jednu věc - jak důležité je udělat si z domova místo, kde nám je skutečně dobře.

Během běžného života, kdy jsme chodili normálně do práce či někdo chodil pracovat do kaváren, večerního posezení s přáteli, sportu a cestování, jsme možná zušlechťování našeho domova nechávali na druhé koleji. Pak se vše zpomalilo a každý pocítil touhu po útulném prostoru, kde budeme čerpat sílu i inspiraci. Přinášíme vám proto tipy, jak si ještě svůj domov můžete vylepšit.

Domácí džungle podle vás

Pokud jste před karanténou patřili mezi ty, kterým uschnul i kaktus nebo uhnila kdejaká hezká pokojovka, teď to nehrozí. Relaxaci spojené s péčí o květiny se jen tak nic nevyrovná. Doma si tak můžete vybudovat vlastní tropickou džungli různých zajímavých květin. Existuje navíc mnoho skupin na sociálních sítích, kde můžete své pěstitelské snažení sdílet s ostatními a brzy, jakmile se svět vrátí do pořádku, zde můžete květiny i mezi sebou vyměňovat.

Umění a design

Ozvláštněte své pokoje nějakým zajímavým designovým kouskem či obrazem. Podívejte se po nějakých lokálních designérech, kteří vás zaujmou. Nemusí to znamenat vydat astronomickou částku za jeden obraz, například na instagramu naleznete skvělé začínající talenty nebo pouze díla u kterých si řeknete: “To je ono!”.

Vystavte si své vzpomínky originálním způsobem

Nechte si zhotovit své chvilky s přáteli či s rodinou nějakým zajímavým způsobem. Z každé takové vzpomínky pak může být jedinečný designový kousek sám o sobě. Například mladá firma OnGlazz se zabývá tvorbou skleněných desek. Přeneste na sklo nezapomenutelný zážitek, fotku domácího mazlíčka nebo společné chvíle s partnerem. Vytvořit si můžete i libovolný příspěvek na Instagramu a nebo dokonce oblíbenou písničku či album ze Spotify. Výsledkem bude jedinečný kousek, který zapadne do jakéhokoli interiéru.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008