Plechové cedule jsou hitem interiérového designu

 Interier 
26. prosince 2019 11:04 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Plechové cedule jsou interiérovým hitem Pinterest
Plechové cedule si pamatujeme zejména ze starších amerických filmů. A mnozí z nás si moc přáli mít alespoň jednu doma. Dnes jich naopak můžeme mít, kolik chceme. Ozdobit interiér plechovými cedulemi je totiž "in".

Historicky měly plechové cedule jen jediný úkol, a to informovat a oslovovat zákazníky. Byly vlastně takovým prvním reklamním nosičem. Dnes prožívají velký comeback a hodí se prakticky do kteréhokoliv interiéru.

Retro cedule mají různé motivy

Některé z motivů plechových cedulí, které si dnes do bytu či domu můžeme pořídit, si možná právě z amerických filmů ještě pamatujeme. Velmi rozšířené jsou cedule s kávovými motivy, které se skvěle hodí třeba do obývákového sedacího koutku.

Velmi časté jsou rovněž cedule, na kterých jsou krásné ženy propagující různé produkty, nebo které jsou doplněny vtipnými slogany. Takové plechové cedule se hodí třeba do holčičí garsonky.

Pravá Amerika pak přichází do našich interiérů na cedulích s motivy aut. Klasikou jsou cedule se známými nápisy Route 66 nebo Ride Free, které chtěl mít doma, nebo ve své garáži snad každý chlap. Nebyly ale prakticky k sehnání.

Pokud se rozhodnete do svého bytu či domu nějakou tu plechovou ceduli pořídit, rozhodně neprohloupíte. V současnosti jsou hitem interiérového designu a sehnat lze nepřeberné množství motivů, hodící se snad do každé místnosti. Skvěle se totiž hodí jak do urban, antique, tak i do moderního stylu zařízení. A s plechovými cedulemi si svůj obytný prostor rozhodně osvěžíte i okořeníte. Dále čtěte: Ozdobte si stěnu mechem. Je to snadné.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve