Víte, v jakých barvách se ponesou Vánoce? Letošní trend vás možná překvapí

 Interier 
29. září 2018 17:31 / Šárka Sokolská
  29
📷
9 fotografií v galerii
Letošní trend je velice uvolněný a plný barev Depositphotos
Zajímají vás, jaká barva bude vévodit letos o Vánocích? Pak možná budete překvapeni. Zapomeňte na jednobarevné Vánoce! Barvou letošních svátků bude duha.

Vánoce jsou sice až za tři měsíce, ale výrobci ozdob už nyní mají plné ruce práce. Rok co rok se snaží přijít na trh s nějakou novinkou a trendem. Ano, možná to bude znít trochu neuvěřitelně, ale i vánoční výzdoba podléhá módě. Loni vévodila bílá a ultrafialová. Letos je to zase všechno jinak.  

Barvy kam se podíváš

Vánoce budou letos duhové. A to znamená, že si můžete na stromeček pověsit prakticky všechny možné barvy. Takže se letos nemusíte bát skutečně bohatě ozdobit váš stromeček, a to samé můžete udělat i s vaším adventním svícnem nebo věncem. Ale pozor.

Staré versus nové

I tady je potřeba přemýšlet a vše kombinovat tak, aby vám barvy ladily s vaším interiérem a snažit se je skloubit tak, aby bylo na první pohled jasné, že jde o skutečný záměr. Nebojte se použít i ozdoby vašich babiček, zkombinovat dohromady sklo i dřevo nebo jiný přírodní materiál. Kombinujte i nové se starým. Uvidíte, jak váš byt dostane krásný šmrnc.

Není nad ruční výrobu

Dekorace si stejně tak můžete snadno vyrobit doma. A to za pár korun. Stačí se jen vypravit na procházku do parku či blízkého lesa a nasbírat něco z darů, které příroda nabízí. Využít můžete třeba šišky, různé větvičky, kůru, slámu, mech či podzimní plody, ale třeba i svitky skořice, hvězdičky badyánu nebo sušené citrusové plody. Fantazii se zde meze nekladou. A další nápady na výrobu vlastních ozdob můžete najít také zde. Inspiraci duhových vánočních stromů naleznete v naší fotogalerii.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve