Bazénové párty jsou hitem letošního léta. Poradíme, co by na takové akci nemělo chybět

 Exterier 
31. července 2020 15:43 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Uspořádejte bazénovou párty pro děti i přátele Depositphotos
Výlety po Čechách a zbytek prázdnin u bazénu na zahradě. Tak vypadá letošní léto většiny z nás. Proto se bazénové párty staly rychle velkým hitem. Jak ale takovou párty u zahradního bazénu uspořádat?

Není důležité, zda uspořádáte bazénovou párty na své zahradě pro vaše děti a jejich kamarády, nebo zda si užijete s přáteli noc u bazénu. Každopádně se na to musíte připravit a je dobré vědět, co vám nesmí chybět.

Vtipná nafukovací lehátka

Je jedno, zda máte na zahradě sezonní nafukovací bazén, nebo bazén zapuštěný. Na obou si rozhodně děti i dospělí mohou zadovádět na vtipných nafukovacích lehátkách. Plameňáci už sice tolik nefrčí, ale mezi nafukovačkami se pořád dá vybrat celá řada poťouchlých zvířecích variant, na kterých se vydovádíte vy i vaše děti.

Osušky

Pořádáte-li bazénovou párty pro hosty, počítejte s tím, že s největší pravděpodobností nedorazí s vlastními osuškami. Proto mějte po ruce dostatek osušek nebo alespoň ručníků pro všechny hosty. Předejdete tak trapným situacím i zmatkům.

Lehátka a zahradní nábytek

Když zahradní bazénová párty, tak také lehátka. Dovádět v bazénu se přeci nedá celý den nebo celou noc. Mějtě tedy připravená opalovací lehátka a vyleštěte svůj zahradní nábytek. Uvidíte, že brzy budou všechna místa obsazená.

Občerstvení

Na každé párty se jí a pije a nejinak tomu bude na té vaší bazénové. Proto si dopředu připravte stoly, na kterých bude pro vás a vaše hosty připraveno občerstvení. Každý se pak snadno obslouží sám a vy si ušetříte spoustu práce a stresu.

Připravit můžete osvěžující letní limonády nebo studené čaje pro děti, pro dospělé zase můžete zkusit namíchat nějaké letní alkoholické drinky.

Jídlo servírujte takové, aby pro vás bazénová párty nestala spíš nekonečnou honičkou než příjemně stráveným časem. Připravte třeba jednoduché a rychlé saláty, nakrájené ovoce pro rychlé osvěžení, ideální jsou rovněž studené mísy a večer se můžete pustit do společného grilování. Každopádně mějte na stolech s jídlem připravený dostatek talířů a příborů. Jen tak si totiž svoji vlastní párty v klidu a bez stresu užijete. Dále čtěte: Čistá voda v bazénu bez chloru. Vsaďte na kyslík nebo polymery.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod