Konec nepořádku aneb jak skladovat drobnosti, aby vám nepřekážely

 Tipy a inspirace 
15. května 2020 09:01 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
V takovém dětském pokoji se najdou stovky nejrůznějších drobností Depositphotos
Šaty patří do skříně, boty do botníku, potraviny do lednice nebo potravinové skříně. Kam však s různými drobnostmi, které, když se kupí, dokáží nadělat pěkný nepořádek?

Lidé prostě mají tu vlastnost obklopovat se různými věcmi. Obzvláště drobnostmi. Ty mnohdy dokáží vytvořit domov útulnější. Ale když je jich už moc, začne to často vypadat jako odkladiště. A pak přichází otázka: Kam s nimi? Možnosti máte dvě. Buď se jich zbavíte, což by byla škoda, nebo jim najdete stálé místo.

Sklěnené dózy

Potřebujete někam uložit malé cenné kousky? Právě na takové osobní věci jsou ideální nejrůznější skleněné dózy či šperkovnice. Navíc tím získáte krásný doplněk vaší ložnice nebo obývacího pokoje. 

Krabice a boxy

Jsou praktické, skladné a dají se sehnat v různých velikostech i materiálech. Řeč je o krabicích a boxech. Můžete si je snadno uložit pod postel nebo do skříně. Do dětského pokoje jsou také ideální boxy na kolečkách. Takové si můžete také snadno vyrobit i doma. Jak na to, jsme psali zde. Velmi trendy jsou v poslední době také různé truhly. Uvnitř nabízejí dostatečně velký úložný prostor, a navíc dokáží krásně dodekorovat domácnost. Takže vyrazte na půdu k babičce a snažte se porozhlédnout, jestli nějaký takový skvost nenajdete.

Praktické organizéry

Organizér doplňků může být i zajímavou dekorací stěn u šatníku, raději se v takovém případě omezte jen na korálky a bižuterii. Využít pro tvorbu systémů pro organizaci doplňků můžete naprosto cokoli. Hodí se nepoužívané rámy obrazů, okenice či stará dřevěná dvířka. Pro zavěšení dlouhých náhrdelníků můžete použít přelakované větvičky, výsledné dílo vypadá v interiéru úchvatně.

Taburetky

Taková taburetka je velice praktická. Pokud si potřebujete dát nohy tzv. na stůl, je to ideální pomocník. Prostor uvnitř je ideální pro uložení nejrůznějších věcí. Taburet se navíc hodí do každé místnosti, takže si jich můžete koupit libovolné množství. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47