Inspirace na vánoční dárky pro celou rodinu

 Tipy a inspirace 
27. listopadu 2018 16:45 / Bronislava Silná
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vánoce se blíží, je čas vymýšlet dárky Shutterstock
Dárky k Vánocům mohou být různého charakteru. Pokud chcete koupit takové, které potěší skoro celou rodinu, máme několik tipů na dárky do domácnosti.

Dárky do domácnosti mají obrovskou výhodu v tom, že mohou potěšit celou rodinu. Obdarujete všechny a potěšíte i sami sebe. Co víc si tedy přát? Důležité je mít ten správný nápad.

Espresso

Existuje celá škála zařízení. Od jednoduchých levných pákových espress až po plnoautomatická espressa. Záleží jen na tom, kolik peněz chcete investovat. Dospělí členové domácnosti ocení chutnou kávu, kapučíno či jiné kávové nápoje. Děti si zase užijí u strojů s napěňovačem mléka výborné kakao. Je to zkrátka něco, co každý, kdo má rád kávu, musí mít.

Robotický vysavač

Ať už máte domácí mazlíčky či jen chcete průběžně udržovat domácnost v pořádku a v čistotě, robotický vysavač vám pomůže. Stává se dokonce jakýmsi elektronickým mazlíčkem, který má v řadě domácností jméno. Dospělí si užívají pořádek a odpočinek místo vysávání, děti mají zábavu z toho, jak vysavač sám jezdí po místnosti a uklízí. Pokud uvažujete spíš o výběru běžného vysavače, mohl by vám pomoci článek zde.

Kvalitní odšťavňovač

Dárek, který také nepatří k nejlevnějším, ale umí si získat srdce mnohých. Opravdu kvalitní je odšťavňovač se šnekovým lisem, který je schopný udělat šťávu i z listů salátu či pampelišky. To je pádný argument pro zahájení zdravého životního stylu. Začátek konzumace většího množství zeleniny a ovoce. Důvod, proč vyrazit do přírody, abyste nasbírali i s dětmi mnoho zajímavých plodů, které pak můžete vylisovat.

Infrasauna

Jestli máte doma volné místo a máte pocit, že byste se potřebovali více prohřát, pořiďte si infrasaunu. Kabinku postavíte na volné místo, připojíte k elektřině a můžete se saunovat. Malé jsou pro jednoho či dva lidi, ale seženete i větší. Když natrefíte na akci, nemusí být koupě ani o moc dražší než deset tisíc korun.

Domácí mazlíček a vybavení

Obecně se nákup zvířátek pod stromeček nedoporučuje. Pokud ale víte, že se především vy sami chcete o zvířátko starat a tušíte či raději víte, že by ostatní také potěšilo, pak neváhejte. Je vcelku jedno, zda pořídíte akvárium či pejska nebo kočičku, podstatné je, aby zvířeti bylo u vás dobře a vám bylo dobře s ním. Nebo možná už mazlíčka máte, a proto se hodí nějaké obzvlášť dobré vybavení. Nový pelíšek, bouda, škrabadlo pro kočky a další zajímavé předměty.

Dovolená pro rodinu

Možná právě nyní je vhodná doba pro nákup dovolené pro celou rodinu. Pořídíte ji samozřejmě dle svých možností a zájmu, ale už od Vánoc se můžete těšit, kam v létě nebo jiný vhodný termín vyrazíte. Anebo jeďte třeba hned po Štědrém dnu do teplých krajin. Možnosti jsou obrovské.

Předplatné do divadla

Pro rodinu s většími dětmi a s uměleckými sklony nemůže být lepší volba. Máte jistotu, že nezmeškáte žádnou novinku ve vašem oblíbeném divadle a alespoň se sejdete u společných zážitků. Obvykle bývá jedno představení v rámci předplatného také podstatně levnější, než kdybyste si kupovali lístky zvlášť.

Permanentka do bazénu

Jinou formou předplatného je permanentka do bazénu, kterou ocení ti, kdo rádi plavou a užívají si vodní radovánky. Obzvlášť přes zimu, kdy se ani nedá chodit plavat ven, najde takový dárek nadšené uživatele.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?