Sprcha, nebo vana? Kompromisem může být sprchový box s vaničkou od WellMall

 Komerční sdělení 
09. února 2023 01:19 / Lucie Wirthová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Sprchový box Bianca wellmall.cz
Sprcha, nebo vana? Tuto otázku si při plánování nové koupelny položil téměř každý. Obojí má své přednosti – sprcha je rychlá a praktická, zatímco vana nabízí pohodlí a relax. Pravdou však je, že se nemusíte ani jednoho tak úplně vzdávat.

Kompromisem může být sprchový box s hlubokou vaničkou z obchodu WellMall. Tento český e-shop má s prodejem koupelnového vybavení dlouholeté zkušenosti. Proto se s vámi v následujícím článku podělí o nejdůležitější výhody sprchových boxů i několik tipů pro jejich správný výběr.

Může sprchový box nahradit sprchu i vanu?

Sprcha se obvykle považuje za rychlejší a praktičtější volbu než vana. Když se potřebujete vypravit do práce nebo školy, pravděpodobně by vás ani nenapadlo napustit si vanu. Při sprchování navíc spotřebujete mnohem méně vody, což je příznivější pro vaši peněženku i životní prostředí.

Naopak vanu si většina lidí spojuje hlavně s relaxací – to ale není její jediný benefit. Díky vysokým okrajům ji mnoho lidí využívá například k mytí vlasů, které je ve sprše dost nešikovné, pokud si nechcete namočit celé tělo. Vany si také chválí rodiče malých dětí nebo majitelé domácích mazlíčků, jelikož umožňuje jejich snadné koupání bez zbytečného nepořádku.

Sprchový box s hlubokou vaničkou vám nejspíš nenabídne dost místa na to, abyste si dopřáli bublinkovou lázeň, ale kombinuje v sobě ostatní zmíněné výhody sprchy i vany. Navíc přichází s kompletním vybavením včetně sprchové baterie. Obvykle také disponuje prostorem, kam se můžete při každodenní hygieně pohodlně posadit, což ocení zejména lidé v pokročilém věku.

Na co dávat pozor při výběru sprchového boxu?

Pokud se rozhodnete pro sprchový box s vaničkou, měli byste si dát na jeho výběru záležet. V první řadě je třeba správně určit velikost, aby se vám do koupelny bez problému vešel a zároveň nabízel dostatečný komfort pro každodenní hygienu. Pokud vybíráte sprchový box pro seniory, s výškou vaničky to nepřehánějte – čím je nižší, tím snadnější vstup do sprchy umožňuje.

Stejně jako sprchové kouty, i boxy a jejich vaničky se vyrábějí z různých materiálů, které se liší svými praktickými vlastnostmi, životností a samozřejmě také cenou. Při výběru si nejprve zjistěte, jaké výhody a nevýhody se s každým materiálem spojují, a teprve poté udělejte pevné rozhodnutí. Jedině tak dostanete vše, co ke komfortnímu sprchování potřebujete.

Sprchové boxy se od sebe liší také designem. Zde je nejlepší si nejprve rozmyslet, jaký styl by měla mít celá koupelna, a teprve podle toho vybrat odpovídající model. A samozřejmě nezapomeňte věnovat pozornost dostupným prvkům a funkcím. Bude vám stačit varianta s hlubokou vaničkou a případným sedátkem, nebo vás láká spíše masážní sprchový box s tryskami?

Chcete kvalitu a spolehlivost? Vsaďte na WellMall

Volba mezi sprchou, vanou a sprchovým boxem s hlubokou vaničkou závisí především na vašich osobních preferencích a potřebách. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv možnost, vždy je při nákupu důležité sázet na renomované prodejce, kteří jsou známí svými kvalitními produkty a spolehlivostí.

Právě takovým partnerem se vám při nákupu stane obchod WellMall. Kromě široké nabídky kvalitního koupelnového vybavení nabízí i prvotřídní servis a profesionální zákaznickou podporu, která vám pomůže během nákupu i po něm. Na zařizování vaší nové koupelny tedy rozhodně nebudete sami.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod