Bezplamenné svíčky jsou novým hitem domácího dekoru. Jsou bezpečné a také voní

 Interier 
25. srpna 2021 17:32 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jsou stejně krásné jako ty voskové a mnohem bezpečnější Depositphotos
Svíčky se už dávno staly nedílnou součástí našich domácností. Používáme je nejen jako dekoraci, ale také k navození příjemné atmosféry. Není nic lepšího, když chceme relaxovat nebo si udělat romantický večer, než mihotavé světýlko a příjemná vůně svíček.

Voskové svíčky si dnes můžeme vybírat z mnoha velikostí, barev i vůní. Nestojí zrovna málo, zvlášť pokud jsou skutečně schopny provonět velký prostor, a poměrně rychle shoří. A při troše nepozornosti může jejich vosk poškodit vybavení, nebo v horším případě i založit požár.

Bezplamenné svíčky jsou bezpečné a také voní

Možná právě z těchto důvodů jsou bezplamenné svíčky v současné době hitem v oblasti domácího dekoru. Jsou na baterky, takže nehrozí žádné nebezpečí a poskytují stejné příjemné světýlko a v neposlední řadě některé z nich i příjemnou vůni.

Navíc i bezplamenné svíčky existují v celé řadě velikostí, barev a designů. A rovněž se nemusíte bát, že by vypadaly tak nějak uměle. Designy bezplamenných svíček jsou už natolik dokonalé, že je mnohdy nerozeznáte od těch voskových.

Samostatnou kapitolou je pak jejich bezpečnost. Žádný vosk vám nezničí vybavení domácnosti, vaše děti se o svíčku nemohou spálit, stejně tak vaši domácí mazlíčci a v neposlední řadě se maximálně vybije baterie, když svíčku zapomenete vypnout a rozhodně tak nehrozí nějaká katastrofa v podobě požáru.

Z jakých bezplamenných svíček můžete vybírat

Bezplamenných svíček je na trhu skutečně už velké množství, takže na své si přijde opravdu každý. Můžete mít klasické čajovky, široké svíce všech možných výšek, u kterých nesvítí jen samotný plamínek, ale dokonce i celé svíčky.

Můžete si vybrat beplamenné svíčky různých vůní i v různých obalech včetně skla, plechu či keramiky. A samozřejmě i různých tvarů a některé mají dokonce i dálkové ovládání.

V neposlední řadě můžete udělat bezpečnou bezplamennou svíčkou radost i svým dětem. Na trhu je poměrně obstojný výběr bezplamenných svíček s různými kouzelnými, halloweenskými či pohádkovými motivy. Dále čtěte: Nesprávná vlhkost v bytě či domě může způsobit řadu problémů včetně těch zdravotních. Poradíme, co s tím.

 Zdroj: Editorialist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008