Léto je tady a s ním i otázka, jak vybavit pokoj pro vaše hosty

 Interier 
10. července 2020 17:37 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pokoj pro hosty je vaší vizitkou Depositphotos
Letní sezona je za dveřmi a vy určitě uvítáte své příbuzné či přátele ve svém domě či na své chatě nebo chalupě. A tak designéři přišli s několika radami, jak vyšperkovat pokoj pro vítané hosty.

Takže jak jednoduše vytvořit oázu pro každého hosta domu od vzdálených přátel až po obtížně zvládnutelné příbuzné?

Vše začíná postelí

Než vaši hosté přijedou, ujistěte se, že máte v hostinském pokoji skutečně čisté a voňavé povlečení. To je totiž vaše vizitka. Na všem ostatním už záleží mnohem méně, než si myslíte.

Takže pokud ještě svojí návštěvě chcete udělat radost, ozdobte postel nějakou maličkostí, třeba takovou, jakou vídáte v hotelích při svých zahraničních dovolených. Může to být dobrá čokoládová pralinka, nebo třeba hezky položené osušky na ruce. A nezapomeňte na přehoz!

Nezapomeňte na doplňky

Pokud vaši přátelé či příbuzní přijedou na delší dobu, zcela jistě s nimi nebudete trávit veškerý čas. I oni si od vás, stejně jako vy od nich, budou chtít odpočinout. A jejich pokoj je jejich útočištěm.

Proto nezapomeňte na drobné doplňky, díky kterým se vašim hostům v pokoji bude odpočívat hezky. Utrhnout na zahradě pár květin a dát do pokoje vázu, vás nic nestojí, stejně jako třeba nějaká příjemná vůně nebo svíčka pro večerní romantickou atmosféru. Pokud hrozí, že spánek vašich hostů mohou rušit komáři, vybavte pokoj také repelentem do zásuvky.

Je totiž důležité, aby se vaši hosté u vás cítili dobře a nemuseli vás o vše žádat.

Voňavá koupelna

Pokud máte pokoj pro hosty i s koupelnou, je snad samozřejmostí, že koupelna bude opravdu zářit čistotou a krásně vonět.

Vaši hosté zcela určitě ocení čisté a voňavé ručníky, pokud se chcete blýsknout, vybavte koupelnu i základními kosmetickými produkty. Tedy chybět by samozřejmě nemělo vybavení jako mýdlo, sprchový gel a šampon.

Vaši hosté, ať už jde o rodinu, přátele nebo kolegy z práce, váš smysl pro detail ocení. Koneckonců pokoj pro hosty je vaše vizitka! Dále čtěte: Nábytek z palet na míru vašemu bytu. Levně si z nich vyrobíte prakticky všechno.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008