Chcete jednoduchým a levným způsobem oživit vaši domácnost? Zkuste tuto originální vychytávku

 Tipy a inspirace 
09. května 2018 13:23 / Jan Novák
  0
📷
4 fotografie v galerii
Magnetické květináče jednoduše a levně oživí vaši domácnost Internet
Jste milovníkem rostlin, ale nemůžete je doma pěstovat, protože máte menší byt? Zkuste magnetické květináče. Jsou velmi praktické a stačí je jen připevnit na stěnu. Ceny květináčů jsou přívětivé a skvěle šetří místo.

Magnetické květináče jsou jednoduchým i levným způsobem, jak oživit vaši domácnost. Jsou voňavou, efektní a zajímavou dekorací. Květináč by ale měl být zejména praktický.

Ceny květináčů jsou přívětivé, ale samozřejmě záleží na velikosti. Nejlevnější stojí přibližně 100 korun. Pokud si ale budete chtít připlatit, můžete si pořídit i podsvícené květináče, které ale potřebují zdroj energie.

Možností upevnění je celá řada

Magnetické květináče můžete připevnit na jakýkoliv kovový povrch, na lednici či speciální panel. Vhodné jsou i magnetické tabule, nátěry, kovové lišty v kuchyni a klidně je můžete dát i na balkon.

Květináče jsou natolik pevné, že je můžete pověsit i na zábradlí. Vrtat do zdi nemusíte, připevněte na stěnu kovový disk klidně oboustrannou lepicí páskou.

Když nemáte oboustrannou lepicí pásku, použijte místo ní silikon. Záleží jen na vás, kam je umístíte. Můžete z nich vytvořit i různé zajímavé obrazce, třeba hodiny.

Květináče se dají využít i jinak. Využijte je třeba jako stojánky do kuchyně na nože, vařečky a podobně. Děti je mohou využít pro své hračky, pastelky a další věci.

Využít můžete také magnetické vázy

Jsou vhodné především pro lehčí květiny. Také se jich tam nevejde mnoho, většinou jen jeden objemnější stonek. Určitě to uvítají v domácnostech, ve kterých neustále pobíhají malé děti, takže je zde vyšší riziko, že převrhnou klasické, a většinou drahé, vázy. Takto jim je bezpečně odklidíte z dosahu.

Magnetické vázy vypadají, jako by poletovaly v prostoru. Jsou perfektním minimalistickým a přírodním doplňkem. Některé vázy můžete pomocí magnetu připevnit i na stůl. Jejich tvar může být různý. Může připomínat klasický květináč, ale mohou být i nápadně štíhlé.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47