Trendy Vánoc 2015

 Tipy a inspirace 
30. září 2015 06:54 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Trendy se netýkají jen módy, ale i vánoční dekorace.  Wikimedia Commons/0x010C
Vánoční sezóna se pomalu ale jistě blíží a za chvíli se obchody začnou plnit vánočními dekoracemi. Zjistěte s námi, jaké barvy jsou pro letošní vánoční sezónu nejvíce v kurzu!

K nejoblíbenějším barevným trendům patří každoročně červenozlatá a modrostříbrná kombinace. S nimi samozřejmě nic nezkazíte, ale pokud chcete letos zkusit něco nového, nechte se inspirovat těmito netradičními trendy.

Barevné kombinace:

Fialové Vánoce

Fialová barva bude slušet adventnímu věnci, slavnostně prostřenému stolu i vánočnímu stromku. Nejlépe bude vypadat dohromady s bílou a společně vytvoří přepychovou a jemnou kombinaci, která vyrazí dech každé návštěvě.

Červeno-zelená nádhera

Červená, zelená a bílá jsou tradiční vánoční barvy. Jejich kombinací nikdy nemůžete šlápnout vedle. Co ale zkusit vyměnit tradiční tmavě zelený odstín za limetkově zelenou barvu. Dekorace z této kombinaci působí mladistvě, neokoukaně a přesto vánočně.

Luxusní vínová

Barva červeného vína vypadá nejlépe v kombinaci se zlatou či stříbrnou barvou. Tato luxusní barevná kombinace vytvoří tu pravou slavnostní atmosféru.

Dekorační trendy:

V módě jsou ručně pletené věnce s kousky látek, vlny a přírodních produktů kolem svícnů, průhledné baňky obalené kousky látek nebo krajkou. Vše je ručně vyrobeno a evokuje u zákazníka osobnější pocit, jako by si to vyrobil on sám.

Často opakující se motivy jsou dále různé tvary domečků, které jsou provedeny zejména v bílé barvě a liší se od sebe pouze tvarem či okny, detaily jeleních a sobích hlav, andělé a andělská křídla, ptáci a pávi, výjevy z Betléma. Klíčové zvíře pro tuto sezónu bude jelen. Jeho motiv najdeme nejen na skleněných ozdobách, ale i na polštářích, svícnech, nádobí, ubrusech. Budete in i s vycpanou jelení hlavou, či dekoracemi z paroží.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve