Dopřejte si snídani v posteli. Stačí k tomu jednoduchá pomůcka

 Tipy a inspirace 
23. září 2018 08:17 / Šárka Sokolská
  0
📷
5 fotografií v galerii
V posteli můžete strávit klidně celý den Internet
Snídaně, sledování filmu, popíjení čaje při nemoci. Co mají tyto věci společného? Můžete je totiž s klidem dělat v posteli. Potřebujete k tomu jen správný podnos.

Asi každý někdy zažil tu chvíli, kdy se mu prostě nechtělo vylézt z postele. Hlavně o víkendu není nad to si zalézt do měkké peřiny a strávit v ní třeba celé dopoledne. K tomu všemu si můžete v posteli dopřát snídani i svačinu. Tuto činnost vám umožní speciální podnosy do postele. Stačí si jen vybrat ten správný.

Plastový či dřevěný

Tácy do postele mohou být klidně plastové. Jednak jsou cenově dostupné, a kromě toho se dají snadno udržovat. V obchodech můžete sehnat podnosy dřevěné nebo proutěné. Existují různé varianty táců, které mají například i takové vychytávky jako naklápěcí část plochy. Ať už si zvolíte ten či ten, neměla by mu chybět jedna důležitá součást.

Bez nožiček to nejde

Typickým rysem podnosů do postele by měly být boční nohy, které mohou být pevné nebo i vyklápěcí. Volba záleží jenom na vás. Postranní nohy dají tácu stabilitu a je možné pohodlně se k němu „usadit“ a najíst se. Stejně tak by měl mít každý snídaňový tác postranní úchyty pro snadné přenášení, včetně vyvýšeného okraje. Ten pomáhá zabránit například tomu, aby se vám ranní káva vylila přímo do nových peřin. A všichni moc dobře víme, že kvalitní povlečení stojí i několik tisíc korun. Pokud se zrovna chystáte na nákup nového, poradíme vám, jak vybrat to nejlepší. Více o tomto tématu jsme psali zde.

Pracujte i z postele

Z postele můžete klidně i pracovat. Ale pokud si necháte notebook na peřině, riskujete jeho přehřátí a takové počínání může být i nebezpečné. S podnosem do postele můžete umístit přenosný počítač pohodlně a přitom bezpečně. Některé typy mají nakláněcí plochy, které umožňují vytvořit ergonomické podmínky pro psaní nebo obsluhu klávesnice a myši. Takže znáte důvod, proč si takový podnos ještě nepořídit?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47