Bezdotykový dávkovač je skvělou volbou pro vaší domácnost

 Tipy a inspirace 
19. října 2017 19:29 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Proměňte svou koupelnu na moderní zařízení s bezdotykovým dávkovačem mýdla. Internet
Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla je skvělým pomocníkem do domácnosti nebo na pracoviště, který vám zabezpečí maximální hygienu a ekonomický provoz.

Bezdotykový dávkovač mýdla, pomocník k udržení hygieny rukou, ale nejen to. I podle zvuku poznáte, zda si vaše děti ruce myjí, máte tím lepší kontrolu nad nezbedníky. Nehledě na to, že jej oceníte také v kuchyni pro dávkování jaru, stačí nanést na houbičku, tím, že jí "projedete pod čidlem, vypotřebujete vrstvu z houbičky, vymáčknete ji, opět jen projedete pod čidlem a nanesete novou dávku, nemusíte na nic šahat, brát do ruky apod. a nemusíte tak stále mít obavu se zamočením okolí, vodu mít všude, stačí si jen svůj bezdotykový dávkovač dát blízko dřezu a je to. Oceníte rovněž v koupelně, u umyvadla, kdy stačí jen pustit vodu, vložit ruce pod dávkovač a ten vás již mýdlem zahrne v potřebném množství nebo si ještě dopřejete pár mýdlových kapek navíc, pokud bylo mýdla málo a nemusíte přitom všechno osahat.

Pestré možnosti využití

Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla bude skvělým pomocníkem v každé běžné domácnosti, ale své uplatnění najde také na mnoha pracovištích, kde je potřeba maximální hygieny a také ekonomického provozu. Jeho použití není omezeno jen pro mýdlo, ale na nejrůznější mýdlové tekutiny. Využití tohoto výrobku je poměrně široké, dávkovač tak neposlouží pouze v koupelnách a sprchových koutech, kde bude naplněn tekutým mýdlem či šamponem, ale také v kuchyních či restauracích, kde do něj můžete dát mycí prostředek na nádobí. Do dávkovače je možné nalít také dezinfekci, díky čemuž se skvěle hodí i do nemocnic. Bezdotykový dávkovač skvěle poslouží také k dávkování tekutých krémů. 

Výhody bezdotykové technologie

Bezdotykový, nebo chcete-li senzorový dávkovač mýdla má řadu výhod. Výrazně se jeho používáním snižuje výskyt bakterií, čímž se maximalizuje hygiena. Navíc používáním tohoto dávkovače výrazně ušetříte, protože nabízí možnosti nastavení přesné dávky mýdla, saponátu či krému. Díky tomu nedochází ke zbytečnému plýtvání.

A jak vlastně fungují?

Bezdotykové dávkovače díky infračervenému senzoru automaticky zaznamenávají vaše ruce. Jakmile se tedy přiblížíte k dávkovači, v danou chvíli uvolní potřebnou dávku mýdla. Tím vás pomáhají chránit před bakteriemi a zajišťují maximální hygienu. U mnohých dávkovačů je možné jednoduše nastavit až 3 velikosti jednotlivých dávek. Přesná dávka mýdla zaručuje ekonomický provoz. Provoz dávkovače je na baterie a jedna sada baterií vydrží v průměru 10 tisíc dávek i více (záleží na konkrétním typu výrobku).

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve